Storingsdiagnose GMTO - THP VTi en storings specialist | JWA Autoservice Oud-Beijerland

logo
logo
logo
Title
Ga naar de inhoud

Heeft uw auto een vervelend of zelfs gevaarlijk probleem?
Voordat u zomaar onderdelen gaat vervangen: laat voor de zekerheid eerst een auto diagnose uitvoeren door JWA-Autoservice. Wij zijn in het bezit van GMTO diagnose apparatuur.
Dan weet u echt waar het aan ligt en bespaart u uzelf veel onnodige kosten en ergernis. Bel nu tel. 0186 - 62 79 70 en:

  • Voorkom onnodig vervangen van dure onderdelen
  • Weet waar u aan toe bent
  • Geen/minder ergernis en tijdverlies
  • Veilig en gerust weer de weg op

Op goed geluk?
Door de geavanceerde techniek van modernere auto's is het voor garagebedrijven steeds lastiger om storingen op te sporen. De auto uitlezen via een computer biedt onvoldoende inzicht in de herkomst van de storing. Als het goed is, verwijst uw eigen dealer/garagebedrijf u als klant dan door naar een (GMTO) diagnosespecialist. Maar vaak worden auto-onderdelen nog op goed geluk vervangen.

Risico's
Het risico op verkeerde beslissingen is groot, met hoge kosten en ergernis als gevolg. Dure onderdelen worden vervangen waarvan achteraf blijkt dat deze het probleem niet veroorzaken. Mensen doen soms zelfs afstand van hun vertrouwde auto terwijl deze gewoon gerepareerd had kunnen worden. En dan hebben we het nog niet over de ergernis en het tijdverlies door het veelvuldige garagebezoek en het missen van uw auto.

Een auto storingsdiagnose
Deze onkosten en frustratie kunt u voorkomen door een professionele auto storingsdiagnose te laten uitvoeren! Met specialistische apparatuur wordt uw auto doorgelicht op mogelijke defecten. Onze gecertificeerde auto diagnosespecialisten kunnen aan de meetresultaten vaak direct en onmiskenbaar zien welk auto-onderdeel/onderdelen de storing veroorzaakt.

Snel weer de weg op
Het herstellen van de auto kunt u gewoon via uw eigen dealer/garagebedrijf laten verlopen. Indien gewenst kunnen wij uw auto ook gelijk herstellen. Zo blijft u niet heen en weer rijden tussen garages en kunt u snel weer veilig met uw auto de weg op. In de geruststellende wetenschap dat het probleem echt is opgelost en u niet teveel heeft betaald!

Meer informatie & prijzen
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder.
gmto
JWA Autoservice
Karel Doormanstraat 65
3262 PB  Oud-Beijerland
E info@jwa-autoservice.nl
Copyricht ©2019 jwa autoservice - alle rechten voorbehouden
Openingstijden
maandag t/m donderdag 8.00 - 17.30 uur
vrijdag 8.00 - 17.00 uur
zaterdag 9.00 - 12.00 uur
zondag gesloten
Terug naar de inhoud