Nieuws - JWA Autoservice, Oud-Beijerland Diagnose, reparatie en APK keuringen. Erkend BOVAG bedrijf. THP specialist

Title
Ga naar de inhoud
Over Ons
Nieuws

Geachte relatie,

Met trots brengen wij u op de hoogte van enkele nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf.
Per 31 december 2017 zal Jan Knoot terugtreden als mede-eigenaar van Autobedrijf Waardenburg en Knoot. Vanaf 1 januari 2018 zal André Weeda als mede-eigenaar deel uitmaken van het autobedrijf wat verder zal gaan onder de nieuwe naam “JWA Autoservice”.
Naast deze nieuwe naam zal zowel binnen als buiten het bedrijf een nieuwe huisstijl worden doorgevoerd. Alle nieuwe informatie kunt u per 1 januari a.s. terug vinden op onze nieuwe website: www.jwa-autoservice.nl.

Vanaf 1 januari 2018 kunt u bij ons voor slechts €49,95 de nieuwe JWA Klantenpas aanschaffen met veel voordelige aanbiedingen en de mobiliteitsservice (zie onze website).

Ontwikkelingen in onze werkplaats
In de afgelopen jaren hebben er grote technische en elektronische veranderingen plaatsgevonden in de auto-industrie. Denk aan hybride- en elektrische auto’s, maar ook steeds meer elektronica heeft zijn weg gevonden in de auto’s. Het afgelopen jaar hebben wij daarom veel geïnvesteerd in moderne opleidingen en nieuw apparatuur.

Met het diploma GMTO erkend Hybride & EV Specialist en Diagnose Specialist mogen wij hybride- en elektrische voertuigen onderhouden en zijn wij in staat om specifieke storingen te lokaliseren en op te lossen aan uw voertuig.
Door de aanschaf van geavanceerde apparatuur kunnen we nauwkeurige metingen verrichten waardoor kosten en tijd bespaard worden.

Verder hebben we ons gespecialiseerd in het inwendig reinigen van moderne motoren die steeds vaker vervuilen met als gevolg veel vermogensverlies en onregelmatig lopen. Kijk voor meer informatie op onze website: www.inwendige-motorreiniging.nl

Alle onderhoudsbeurten, APK’s en reparaties aan uw auto blijven we zoals vanouds uitvoeren volgens onze hoge kwaliteitsnorm en scherpe prijzen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Waardenburg
André Weeda

JWA Autoservice
Karel Doormanstraat 65
3262 PB Oud-Beijerland
Tel: 0186-627970
info@jwa-autoservice.nl
www.jwa-autoservice.nl
www.inwendige-motorreiniging.nl
JWA Autoservice
Karel Doormanstraat 65
3262 PB  Oud-Beijerland
E info@jwa-autoservice.nl
Copyricht ©2018 jwa autoservice - alle rechten voorbehouden
Openingstijden
maandag t/m donderdag 8.00 - 17.30 uur
vrijdag 8.00 - 17.00 uur
zaterdag 9.00 - 12.00 uur
zondag gesloten
Terug naar de inhoud